Floorplanner Masterclass
inredning floorplanner sofia andrén homestyling kurs

Innehåll


Skapa ritningar i 2d

Skapa ritningar i 3d

Ljussättning

Material och inredningsbank

Importera egna material/färger

Fotorealistiska resultat/renderingar

Bakgrunder/utsiktsbilder

Skapa fotovinklar


och mycket mer!


3.800SEK

Masterclass

FLOORPLANNER


Denna Floorplannerkurs är fördelad på 2 fullmatade dagar. Här lär du dig Floorplanners alla verktyg och hur du skapar magiska bilder av dina digitala ritningar. Du får fotorealistiska resultat som verkligen visar dina designideers fulla potential. Utöver de två dagarna tillsammans får du en arbetsbok som bjuder på en mängd övningar, case, verktyg, checklistor och smarta tips att lösa efter det att kursen är slut. Den får dig att växa och komma framåt för att bli en Floorplanner expert!
Aktuellt datum

3-4e maj

inredning floorplanner utbildning homestyling kurs

Varför jag älskar Floorplanner?

Floorplanner är mitt bästa verktyg för att skapa kreativa miljöer och få ideer att komma till liv. Det har också varit en viktig hjälp för att förmedla min design till andra.


Jag har jobbat som inredare och stylist i många år och det är det roligaste som finns! Och då har ett komunikativt verktyg som Floorplanner varit ovärderligt.


Sedan 2013 har jag haft utbildningar inom inredning och offentlig miljö och har utbildat hundratals entusiastiska elever.


Tjing!

Get it in writing!


Om du vill ha ett certifikat behöver du göra en certifieringsuppgift. Det bedöms individuellt och vid godkännt arbete får du ditt certifikat.

Certifikatet är en adderad kostnad.

Gå kursen 2 dagar

Skicka in uppgiften

Certifikatet är ditt!

FAQ

Hur lång studietid är det?

Kursen är 2 dagar kl 09.00-16.00 med lunchbreak och ett par bensträckare. Efter våra dagar tillsammans får du med dig några övningar att göra på egen hand om du vill.


Vad kan jag använda Floorplanner till?

Floorplanner är enligt min åskit det bästa 3d verktyget där du kan göra ljussättningar, renderingar, filmer mm av ditt projekt och få det att skina och du får proffsiga resultat. Det är samtidigt ett fantastiskt sätt att skapa 2d ritningar med måttsättning, ytdisponeringar, belysningsplaner mm


Är det en bra kurs att gå trots att jag bara ska ha detta till ett hobbyprojekt?

Absolut, kursen är byggd för att inspirera och höja dig även om det är på en hobbynivå.


Behöver jag ha mycket datakunskaper?

Det är bra om du har en medelnivå som start för att känna att de program kursen innehåller ska fungera för dig.


Finns det avbetalningsplan?

Nej, vi har ingen avbetalning utan kursen köps i ett köp.


Blir jag certifierad efter kursen?

Kursen är ingen certifierad kurs men det går att köpa till en certifieringsuppgift som du lämnar in och den bedöms individuellt. Efter den är godkänd skickas ett cetrtifikat till dig på mail. Certifikatet är en adderad kostnad.