Floorplanner Onlinekurs
inredning floorplanner sofia andrén homestyling kurs

Innehåll


Skapa ritningar i 2d

Skapa ritningar i 3d

Ljussättning

Material och inredningsbank

Importera egna material/färger

Fotorealistiska resultat/renderingar

Bakgrunder/utsiktsbilder

Skapa fotovinklar


och mycket mer!


1.800SEK

Onlinekurs

FLOORPLANNER


Den här kursen är en fantastisk möjlighet att ta din kreativitet till nya höjder. Genom att följa de enkla steg-för-steg- anvisningarna i varje film kommer du att kunna utveckla dina färdigheter och skapa imponerande inredningar!

Efter kursen kommer du att vara redo att skapa renderade bilder i 3D på ett professionellt sätt. Du kommer att ha tillräckligt med kunskap och färdigheter för att ge liv åt dina idéer och skapa visuellt tilltalande och funktionella ritningar. Denna kompetens kommer att ge dig möjlighet att ta på dig utmanande projekt och leverera högkvalitativa resultat.

En annan fördel med kursen är att den ger dig möjlighet att ha roligt medan du lär dig. Du kommer att kunna ta dig tid att titta på och njuta av varje instruktionsfilm i lugn och ro, vilket hjälper dig att vara mer kreativ och inspirerad under hela kursen!

inredning floorplanner utbildning homestyling kurs

Varför jag älskar Floorplanner?

Floorplanner är mitt bästa verktyg för att skapa kreativa miljöer och få ideer att komma till liv. Det har också varit en viktig hjälp för att förmedla min design till andra.


Jag har jobbat som inredare och stylist i många år och det är det roligaste som finns! Och då har ett komunikativt verktyg som Floorplanner varit ovärderligt.


Sedan 2013 har jag haft utbildningar inom inredning och offentlig miljö och har utbildat hundratals entusiastiska elever.


Tjing!

Get it in writing!


Om du vill ha ett certifikat behöver du göra alla kursmoment och efter genomförd kurs maila mig och be om ett digitalt kurscertifikat som jag mailar till dig

FAQ

Hur lång tid är kursen?

Du tittar på genomgångarna helt i egen takt och repiterar själv sedan det jag har demonstrerat i inspelningen. Detta kan du göra flera gånger för att entt moment ska sitta ordentligt. Så kurstiden är individuell.


Vad kan jag använda Floorplanner till?

Floorplanner är enligt min åskit det bästa 3d verktyget där du kan göra ljussättningar, renderingar, filmer mm av ditt projekt och få det att skina och du får proffsiga resultat. Det är samtidigt ett fantastiskt sätt att skapa 2d ritningar med måttsättning, ytdisponeringar, belysningsplaner mm


Är det en bra kurs att gå trots att jag bara ska ha detta till ett hobbyprojekt?

Absolut, kursen är byggd för att inspirera och höja dig även om det är på en hobbynivå.


Behöver jag ha mycket datakunskaper?

Det är bra om du har en medelnivå som start för att känna att de program kursen innehåller ska fungera för dig.


Finns det avbetalningsplan?

Nej, vi har ingen avbetalning utan kursen köps i ett köp.


Kan jag repitera kursen om jag vill?

Ja du kan gå igenom alla momenten så många gånger du vill!.